‘Ajax gaat voor Denilson en Vertonghen genoemd als ruilobject voor Lucas Biglia’

Waar het er eerder op leek dat Ajax was uitgewinkeld, komen er nu geruchten bovendrijven over een mogelijke nieuwe middenvelder. Ajax heeft volgens Sportweek interesse in Denilson, die zijn wedstrijden speelt voor Arsenal, en Lucas Biglia, spelend voor Anderlecht. Beide spelers zijn controlerende middenvelders.

Denilson zou het eerste product moeten worden van de nieuwe samenwerking tussen Ajax en Arsenal. De jonge Braziliaan moet in Amsterdam de nodige ervaring opdoen, om aan het einde van het seizoen weer terug te keren naar Londen. Of Arsenal akkoord gaat met een verhuur lijkt twijfelachtig. Denilson speelde al een aantal wedstrijden in het eerste elftal van de topclub en Arsenal-coach Wenger acht de 20-jarige Braziliaan goed genoeg voor het grote werk.

Vertonghen?
Dat Lucas Biglia in beeld zou zijn bij Ajax wisten wij gisteren al te melden (zie bericht). De Argentijn is sinds zijn komst van Boca Juniors een steunpilaar gebleken bij Anderlecht, maar hij drukt met zijn salaris teveel op het budget van de Belgische grootmacht. Anderlecht zou hem dan ook graag van de hand doen. Volgens diverse media zou Ajax in de transfer van Bilglia ook Jan Vertonghen als ruilobject betrekken. Dat laatste lijkt echter zeer onwaarschijnlijk omdat Vertonghen onlangs zijn contract pas verlengde en een vaste basisspeler is.

Ajax zal in de strijd om 22-jarige Argentijn concurrentie ondervinden van verschillende Spaanse ploegen, waaronder RCD Espanyol.

Bron: Goal.com

Related posts