Van Basten: Nog 2 spelers aantrekken: Middenvelder en verdediger

Trainer/coach Marco van Basten van Ajax laat op de officiele Ajax-site weten dat hij graag nog twee spelers aan het publiek wil laten tonen. De coach wil de namen nog niet cadeau geven, maar hij wil wel een verdediger en een middenvelder.

“Ik zal niet alles op alles zetten deze week de versterkingen te presenteren, want ook zonder de aanwinsten is hij zeer tevreden met zijn selectie.“

“Ik ben niet het soort trainer dat tien miljoen euro voor een speler wil betalen, terwijl die in werkelijkheid maar vijf miljoen euro waard is. Wij halen de beste spelers, maar op een verantwoorde wijze. Elk jaar worden weer dezelfde buitensporige bedragen gevraagd. Soms is het verstandig om tot het laatste moment te wachten.”

“Als het deze week niet lukt één of twee nieuwe spelers aan te trekken, dan kunnen we het best nog iets langer wachten. Ik ben gelukkig met de ploeg die ik nu heb, maar er moeten zeker nog enkele versterkingen bij,” aldus de trainer van Ajax.

Related posts