‘Verhaal Perez naar Vitesse is onzin’; Ook feyenoord niet geinteresseerd

Kenneth Perez was afgelopen zaterdag aanwezig bij een oefenduel van Vitesse. Direct werd de link gelegd met een transfer van de Deen naar Arnhem (zie bericht). Die conclusie blijkt echter nogal voorbarig. Volgens de fansite Ajaxshowtime was Perez alleen maar bij het duel om de verrichtingen van zijn vriend Mads Junker (net als Perez afkomstig uit Kopenhagen) te bekijken. Gesprekken met de Gelderse club zouden er niet zijn geweest.

Een transfer lijkt overigens helemaal niet aan de orde, omdat Perez naar de arbitragecommissie is gestapt. De Deen wilt zijn plek terug in de A-selectie. Mocht hij geen gelijk krijgen, dan zal een vertrek uit Amsterdam waarschijnlijk de enige oplossing zijn.

Feyenoord heeft in ieder geval geen interesse. Dat liet technisch directeur Peter Bosz weten aan RTV NH begin deze week.

Related posts