Moraalridder Ferguson wil deze week nog topspits halen

Het seizoen in Engeland is zondag officieel van start gegaan, maar Manchester United is nog niet uitgeshopt. Na afloop van de wedstrijd om het Community Shield met Portsmouth (3-1 winst na strafschoppen), uitte United-coach Alex Ferguson zijn wens om nog deze week een extra aanvaller aan zijn selectie toe te voegen. Op de vraag welke spelers de Schotse succescoach op het oog heeft wilde hij niet ingaan. Engelse media berichtten al weken over de komst van Tottenham Hotspur-man Dimitar Berbatov, terwijl ook de naam van voormalig Arsenal-goalgetter Thierry Henry rond zingt in de Britse wandelgangen.

Ook Klaas-Jan Huntelaar is nog altijd populair bij de Champions League-houder. Vorig jaar al sprak Ferguson zijn bewondering uit voor de beoogde nieuwe aanvalsleider van het Nederlands elftal. Dit maal wil hij echter alles voor zich houden tot dat er iets definitief is. “Er zijn iedere dag weer nieuwe namen. Ik reageer nergens op. Laat iedereen nu maar even afwachten”, zei hij.

Ruilen voor Christiano Ronaldo en 20 miljoen dan kunnen we praten!!!!!!

Related posts