‘Ajax richt pijlen op Argentijnse middenvelder Biglia van Anderlecht’

Ajax heeft een nieuwe middenvelder op het oog; Lucas Biglia, momenteel speler van Anderlecht, zou in de belangstelling staan van Ajax, zo meldt de website europesoccer. De Argentijn stond al langer op de transferlijst, maar mag enkel weg bij een goed bod.

Anderlecht moet spelers verkopen door het niet halen van de Champions League. Dat deed het vorig seizoen ook door zijn spits Tchité te laten gaan. Manager Van Holsbeeck liet echter weten dat geen enkele speler onder zijn waarde zal vertrekken.

El Principito kwam in 2006 van de Argentijnse club Independiente voor drie miljoen en bloeide nadien open bij paars-wit en de Argentijnse beloftenploeg. Biglia staat ook op het lijstje van PSG en Racing Santander.

Klik HIER voor het Wikipedia-profiel van Biglia.

Related posts