‘Zlatan in de basis bij Inter tegen Ajax’

Zlatan Ibrahimovic maakt vanavond tegen zijn oude club Ajax zijn rentree in de basiself van Internazionale, zo meldt De Telegraaf. De spits verscheen deze voorbereiding nog geen enkele keer aan de aftrap als gevolg van de naweeën van een knieblessure die hij met het Zweedse elftal opliep tijdens EURO 2008. Tegen Sevilla viel hij in de 73e minuut in.

,,Ik heb tijdens mijn vakantie dagelijks een personal trainer van Inter bij me gehad. De pijn is nog niet weg, maar het voelt niet meer zo hinderlijk als voorheen”, aldus de Zweed. Of een andere ex-Ajacied; Maxwell, die in onderhandeling is over een nieuw contract met de Milanese club, ook in actie komt is nog niet bekend.

Voor het Amsterdam Tournament zijn op de wedstrijddag nog kaarten beschikbaar. De kassa’s bij de Amsterdam ArenA zijn geopend.

Programma Amsterdam Tournament dag 2:
19.00 uur: Arsenal-Sevilla
21.15 uur: Ajax-Internazionale

Related posts