Maxwell en Zlatan: ‘In Amsterdam komen we weer thuis’

Zlatan Ibrahimovic en Maxwell Scherrer Cabelino Andrade, kortweg Maxwell, hebben beiden helemaal niets met trainingskampen. Totdat bekend werd dat hun huidige club Internazionale naar Amsterdam zou afreizen voor het LG Amsterdam Tournament. Op dat moment brak er op hun beider gezichten echter een brede glimlach door.

“We missen Amsterdam namelijk ontzettend”, verwoordt middenvelder Maxwell hun beider gevoelens. Ook Zlatan Ibrahimovic steekt zijn gevoel voor Amsterdam niet onder stoelen of banken. “Ik vind het heerlijk om hier te komen”, vertelt de Zweed. “Ik ben geboren in Malmö en het voetbal bracht me van Amsterdam tot Turijn en nu dus in Milaan, maar deze stad heeft alles. Voetballen in Italië is super, maar hier voel ik me thuis.”

Zlatan start vanavond naar alle waarschijnlijkheid in de basis bij Inter. Of ook Maxwell in actie komt tegen Ajax is nog niet bekend.

Related posts