De Mul: ‘Ik heb geen spijt van vertrek van Ajax naar Sevilla’

Tom De Mul staat nog altijd achter zijn keuze om Ajax te verruilen voor Sevilla. De rechtsbuiten kwam het afgelopen seizoen nauwelijks in actie voor de Spanjaarden, maar desondanks heeft hij geen spijt van zijn vertrek uit Amsterdam, zo verteld hij vandaag in Het Parool.

De Mul ontkent ook dat hij voor het grote geld is gezwicht. “Ik weet dat ik bij Ajax nog had kunnen doorgroeien, maar ik wilde het avontuur. Ik ben niet voor het geld naar Spanje gegaan, want de Russische clubs die ook interesse in me hadden, betaalden veel beter. Zonder dat ik precies wist wat ik ging verdienen, heb ik voor Sevilla gekozen.”

Ondanks dat Sevilla een matig seizoen achter de rug heeft, ziet De Mul de club nog altijd als een echte topclub. “Ze hebben in de vorige drie seizoenen twee keer het UEFA Cup-toernooi gewonnen. Het is de top van Spanje.”

Related posts