Ajax verliest ook tweede duel op A’dam Tournament van Inter: 0-1

Ajax heeft na de 3-2 nederlaag gisteren tegen Arsenal vanavond ook de tweede wedstrijd van het Amsterdam Tournament verloren. Inter Milaan won met 1-0 door een vroege goal na amper vijf minuten van Adriano.

Ajax speelde een groot deel van de wedstrijd met de tweede keus. Trainer Marco van Basten vond het niet verstandig om zijn belangrijke spelers voor de tweede dag op rij te belasten. Hij begon het duel met Internazionale daarom met negen andere spelers als een dag eerder tegen Arsenal.

Zo kon het voorkomen dat talenten als Gregory van der Wiel en Toby Alderweireld spitsen als Zlatan Ibrahimovic en Adriano moesten bewaken. Adriano bracht Internazionale al na vier minuten op voorsprong. De kampioen van Italië geloofde het daarna wel en Ajax was, in deze samenstelling, niet bij machte om iets aan de score te veranderen.

Arsenal won het Amsterdam Tournament net als vorig jaar. De club speelde, eveneens met een tweede keus, gelijk tegen Sevilla: 1-1.Related posts