Beslissing Van Basten inzake Perez, verbaast Huntelaar

Klaas-Jan Huntelaar zag de beslissing van Marco van Basten om Kenneth Perez terug te zetten naar het tweede elftal niet aankomen. ‘Ik had het niet verwacht’, aldus de aanvoerder van Ajax.

Kenneth zelf had dit ook niet verwacht. Als je een half jaar na binnenkomst alweer uit de selectie wordt gezet, is dat zeker een reden om teleurgesteld te zijn. Dat zou ik zelf ook geweest zijn. Ik heb Kenneth nog wel telefonisch gesproken en hij was zeer teleurgesteld.

Huntelaar denkt niet dat Perez ooit nog in een Ajax-shirt te bewonderen is. “Dat lijkt me niet, maar je weet het natuurlijk nooit. Ik ken een speler die ooit verwezen werd naar kleedkamer 2, maar die later wel kampioen werd met Ajax en nu vooraanstaand voetbalanalyticus is”, haalt hij het voorbeeld van Jan van Halst aan.

Related posts