Amsterdam Tournament live bij SBS6

De tiende editie van het Amsterdam Tournament zal zoals bekend live te zien zijn bij SBS6. Vrijdagavond begint de zender om 18.30 uur met het duel tussen Inter Milaan en Sevilla. Om 21.15 uur begint Ajax Arsenal. Zaterdag zendt de zender ook beide wedstrijden uit met om 21.15 uur het duel van Ajax tegen Inter.

Van Basten zal vanavond tegen Arsenal zijn sterkste team opstellen. De Engelsen spelen woensdag in de voorronde van de Champions League tegen FC Twente en zijn in tegenstelling tot de andere deelnemers aan het toernooi al bijna klaar met de voorbereiding.

”Het wordt voor ons een moment om te kijken waar we als team staan,” aldus Van Basten. ”Aan de uitslag kun je weinig conclusies verbinden. Het gaat vooral om het spel.”

De laatste keer dat Ajax de bokaal veroverde, was in 2004. De Ajacieden lieten toen Arsenal, River Plate en Panathinaikos achter zich.

Zie ook eerdere bericht:
07-08-2008: Ajax start morgen met het beste elftal tegen Arsenal

Related posts