‘Situatie voor Kenneth Perez is onacceptabel en onduidelijk’

Kenneth Perez gelooft niet dat Ajax hem fatsoenlijk zal behandelen in de afhandeling van zijn zaak. De Deense voetballer zegt dat in een officiële verklaring op de website van zijn zaakwaarnemer Karsten Aabrink. Volgens beide Denen heeft de club weinig fatsoen en moraal meer sinds Marco van Basten het roer heeft overgenomen in Amsterdam, zo valt in de verklaring te lezen.

In het gesprek dat Perez’ zaakwaarnemer gisteren had met Ajax, zijn beide partijen tot de conclusie gekomen dat het een slechte oplossing is als de speler zich voortaan bij Jong Ajax moet melden om te trainen. Perez heeft woensdag na zijn afwezigheid op de Open Dag nog een dag vrij gekregen van Ajax.

Danny Blind wil weinig over de situatie kwijt. “We hebben dinsdag en woensdag met Aabrink rond de tafel gezeten om te kijken wat voor oplossingen er mogelijk zijn en daarom trainde Perez gisteren ook niet mee met Jong Ajax”, aldus de technisch directeur tegenover het AD.

De naar Jong Ajax gedegradeerde Deen heeft bedenktijd gevraagd om zich op zijn toekomst te beraden. Een financiële oplossing moet soelaas bieden. Perez werkt nu samen met zijn zaakwaarnemer Aabrink aan een oplossing.

zie ook eerdere bericht:
06 augustus 2008: Kenneth Perez wil bedenktijd
05 augustus 2008: Van Basten wil spelers geen pijn doen
05 augustus 2008: Perez onthutst door beslissing Van Basten
04 augustus 2008: Luque, Perez, Colin en Delorge niet meer in de plannen van Van Basten met Ajax 1
22 juli 2008: Perez vreest concurrentie: ‘Rugnummer 21 weinig hoopgevend’

Related posts