Huntelaar: ‘Nog steeds intentie om bij te tekenen’

Eerder liet Klaas-Jan Huntelaar al weten alleen bezig te zijn met Ajax. De spits laat tegenover VI zelfs weten dat het zelfs zijn intentie is om zijn contract in Amsterdam te verlengen. Trainer Marco van Basten liet eerder al weten dat Ajax haar aanvaller niet zomaar zal laten gaan. ‘De bal ligt bij Ajax. Als beide partijen er geen voordeel bij hebben, zal Klaas-Jan niet vertrekken’, zei de oefenmeester duidelijk.

‘De bal ligt bij ons beiden’, zo reageert Huntelaar in het tijdschrift. ‘Als een van de twee partijen, Ajax en ik, iets niet wil, dan gebeurt er gewoon niks. Ik wacht alles rustig af en ga ervan uit dat ik dit seizoen bij Ajax speel.’

‘Het is nog steeds mijn intentie bij te tekenen en volgens mij denkt Ajax daar hetzelfde over. Het belangrijkste is dat ik een goed gevoel heb bij de afspraken die er dan gemaakt worden. Na het laatste gesprek had ik dat nog niet helemaal. Nou, dan moet je nog niet bijtekenen.’

De onderhandelingen over een nieuw contract liggen nu stil, maar Huntelaar benadrukt dat het niet aan het financiële plaatje ligt. ‘Het totaalplaatje klopt in mijn ogen nog niet. De gesprekken liggen nu stil, maar het is niet zo dat ik niet verder wil praten. Ik merk wel wanneer Ajax weer om de tafel wil. Vooralsnog staat er niks in mijn agenda.’

Huntelaar wordt deze zomer in verband gebracht met verscheidene topclubs. Onder meer Manchester United, Arsenal, Real Madrid en AS Roma zouden interesse hebben getoond.

Zie ook eerdere bericht:
04 augustus 2008: Huntelaar: ‘ik ben nu bezig met Ajax’
03 augustus 2008: Van Basten: ‘Geen bod op Huntelaar ontvangen’
01 augustus 2008: Van Basten verwacht niet dat Huntelaar Ajax gaat verlaten
31 juli 2008: Duo Derksen-Genee: ‘Ajax wil Huntelaar nog twee seizoenen behouden en dan transfervrij laten vertrekken’
29 juli 2008: ‘Ajax en Huntelaar zijn opnieuw met elkaar in gesprek over contractverlenging’


Related posts