Huntelaar hoopt op kampioenschap als vaste Oranje-spits

Net als de rest van Nederland was ook Klaas-Jan Huntelaar verrast door het besluit van Ruud van Nistelrooy om zich niet langer beschikbaar te stellen voor het Nederlands elftal. Huntelaar is de beoogde opvolger van Van Nistelrooy als eerste spits van Oranje. “Ik vind het jammer dat Ruud stopt, omdat hij een gewaardeerde collega is met wie ik goed kan opschieten. Samen met Jan Vennegoor of Hesselink spraken we veel met elkaar. Aan de andere kant opent het vertrek van Ruud deuren voor mezelf en het is te hopen dat ik nu eerste spits van Oranje wordt”, aldus Huntelaar tijdens de Open Dag.

De Ajax-spits liet zich op het podium uiteraard ook nog uit over het aankomende seizoen met de Amsterdammers. “We hebben goede aankopen gedaan. Nu moeten we dit seizoen goed als team spelen en dan maken we weer grote kans op het kampioenschap. Maar PSV blijft de te kloppen ploeg, omdat ze kampioen zijn geworden.”

Related posts