Huntelaar: ‘ik ben nu bezig met Ajax’

Ondanks alle speculaties over zijn toekomst concentreert Huntelaar zich vooralsnog alleen op Ajax. De aanvoerder van Ajax heeft nog geen concrete aanbiedingen op zak, maar zou kunnen overwegen om te vertrekken naar een club uit de buitencategorie als die mogelijkheid zich voordoet.

”Het is duidelijk dat Ajax me graag wil houden, maar er is niet gezegd dat ik niet weg mag”, vertelt Huntelaar in Het Parool. En of hij zelf wél graag weg wil, daarover hield hij zich op de vlakte. ”Op dit moment speelt er niks, dus het is niet aan de orde.”

“Ik kan zelf wel een planning maken, je bent ook afhankelijk van wat er op je pad komt”, vervolgt Huntelaar. “Als er de mogelijkheid is om beslissingen te maken dan moet je dat doen. Als die mogelijkheden er niet zijn, moet je je focussen op waar je mee bezig bent. En ik ben nu bezig met Ajax.”

En het bevalt Huntelaar, die dit seizoen aanvoerder is, wel wat Ajax op de transfermarkt heeft uitgericht. ”Er zijn goede aankopen gedaan. De kwaliteit stond duidelijk voorop. Ik vind dat je je geld beter één keer goed kan uitgeven dan twee keer half.”

zie ook eerdere bericht:
03 augustus 2008:Van Basten: ‘Geen bod op Huntelaar ontvangen’
01 augustus 2008:Van Basten verwacht niet dat Huntelaar Ajax gaat verlaten
31 juli 2008:Duo Derksen-Genee: ‘Ajax wil Huntelaar nog twee seizoenen behouden en dan transfervrij laten vertrekken’
29 juli 2008:‘Ajax en Huntelaar zijn opnieuw met elkaar in gesprek over contractverlenging’


Related posts