Van Basten: ‘Geen bod op Huntelaar ontvangen’

Ondanks de interesse van verschillende Europese topclubs is er nog geen bod gedaan op Klaas Jan Huntelaar. Dit nieuws maakte Ajax-trainer Marco van Basten bekend in de Britse media. Recent werden meedere clubs in verband gebracht met de Nederlandse topscorer. Tot tevredenheid van de Ajax-trainer bleef het vooralsnog bij geruchten.

Tot op heden werd er geen officieel bod gedaan op de aanvoerder van Ajax. “Nee, die hebben we nog niet gehad. En ik hoop ook dat we ze niet gaan krijgen”, aldus Van Basten tegenover Sky Sports.

”Het is moeilijk om zulke spelers te behouden. We hebben een goede jeugdopleiding, die erg belangrijk is voor Ajax. Zo is het de afgelopen 25 jaar ook geweest. Het is van vitaal belang om belangrijke spelers zo lang mogelijk bij de club te houden, met geld of andere beloften.”

”Als ze een jaartje of vijf voor Ajax hebben gespeeld, dan is het oke”, vervolgt Van Basten. ”Maar tegenwoordig zie je spelers vertrekken op hun achttiende of negentiende. In mijn ogen is dat gewoon veel te vroeg.”

Related posts