Heitinga draait lekker mee bij Atletico, maar mist Ajax soms wel

Heitinga heeft weinig aanpassingsproblemen en heeft het uitstekend naar zijn zin in Madrid. Dankzij een treffer van Heitinga won Atlético de vriendschappelijke wedstrijd tegen Real Alcala met 4-0. „Ik verbaas me er zelf ook wel een beetje over dat ik zo weinig aanpassingsproblemen heb”, zegt de winnaar van de Gouden Schoen.

„We hebben een goed elftal en ik draai lekker mee.” Net als alle andere beoogde basisspelers startte Heitinga tegen Alcala op de bank. „We speelden met twee verschillende elftallen, waarbij de trainer eerst de reserves aan het werk wilde zien. Bij rust was het 2-0 en de tweede helft dus ook. Ik scoorde de 3-0.”

Het leven in Madrid bevalt Heitinga uitstekend. „Toen ik gisteren bij de club kwam aanrijden, gaf de thermometer in de zon 41 graden aan. Heerlijk. Ik heb nog geen moment spijt van mijn overgang, al mis ik Ajax soms wel.”, aldus Heitinga tegenover de Telesportredactie van De Telegraaf.Related posts