Luque en Silva fit genoeg voor oefentrip Ajax naar Groot-Britannië

Albert Luque en Bruno Silva maken deel uit van de oefentrip van Ajax naar Groot-Britannië. Het tweetal deed woensdagochtend weer mee met de groep en gaan daarom ook mee op trainingskamp naar Wales en Engeland. Silva kampte met een bovenbeenblessure, maar liet tijdens de training zien zo goed als hersteld te zijn. Luque had last van een kwetsuur aan zijn bovenbeen, maar deed ook weer volop mee. Laurent Delorge en Jan-Arie van der Heijden zijn nog niet fit en gaan de komende dagen in Amsterdam aan hun herstel werken.

Ajax pakt woensdagmiddag het vliegtuig richting Wales. Vrijdag speelt de ploeg van Marco van Basten een oefenwedstrijd tegen Cardiff City. Twee dagen later neemt de Amsterdamse club het in Engeland op tegen Sunderland.

Related posts