FC Twente wil Wisgerhof halen als opvolger van Wielaert

Al hoewel FC Twente tegenover de buitenwereld stug volhoudt dat het Rob Wielaert absoluut niet laat vertrekken naar Ajax is de club achter de schermen allang bezig met diens opvolger. Die opvolger zou NEC-verdediger Peter Wisgerhof moeten worden, zo meldt VI vandaag. “Maar wij hebben nog niets van ze gehoord,” zegt zaakwaarnemer Arnold Oosterveer in een reactie tegenover de website Goal.com. Of Wisgerhof op voorhand nee tegen een transfer zegt wil de belangenbehartiger niet loslaten.

Twente lijkt er met de interesse voor Wisgerhof op te rekenen dat Ajax alsnog met een aanvaardbaar bod komt op Wielaert. De eerste poging werd door de club uit Enschede afgedaan als onvoldoende om een waardige vervanger voor te halen. Desondanks lijkt de club Wielaert toch alvast toestemming gegeven te hebben om persoonlijk met Ajax te spreken. Dat gesprek zou vandaag plaats vinden. Naar verluidt komt Ajax vandaag ook met een nieuw bod op Wielaert richting Twente.

Zie ook eerdere berichten:
30-07-2008: Ajax doet vandaag nieuw bod op Wielaert
29-07-2008: Wielaert morgen naar Amsterdam voor gesprek met Ajax
29-07-2008: ‘Ajax gaat volledig voor Wielaert en hoopt er voor het weekend met FC Twente uit te komen’
28-07-2008: ‘Ajax en FC Twente praten vandaag over Wielaert’
25-07-2008: Geruchten: ‘Marquez of Grygera als alternatief voor Wielaert’
24-07-2008: Van Basten bevestigt interesse in Wielaert maar nieuwe Twente-coach wil hem niet kwijt
23-07-2008: Voorzitter FC Twente: ‘Wielaert niet te koop’
23-07-2008: Wielaert ziet overgang naar Ajax wel zitten; Blind wil niet ingaan op bericht
23-07-2008: ‘Ajax wil verdediger Rob Wielaert overnemen van FC Twente’

Related posts