ArenA wil megadrive-in bioscoop

De term ‘bioscoop-publiek’ lijkt toch nog waarheid te worden in de ArneA; Met het grootste filmscherm van Europa wil de Amsterdam ArenA namelijk een megadrive-inbioscoop realiseren, zo meldt RTV NoordHolland. Op het grasveld is plaats voor driehonderd voertuigen.

De Amsterdam ArenA richt zich met de enorme mobiele bioscoop op bedrijven en niet op het ‘gewone’ publiek. In het stadion komt een doek van 30 meter breed en 13 meter hoog te hangen, in de lengte van het grasveld. Naar verwachting is de eerste rolprent in september in de ArenA te zien.

Mensen kunnen via het VIP-dek hun auto het stadion binnenrijden. Voor en tijdens de film kunnen hapjes en drankjes worden besteld. Afhankelijk van wat de bedrijven willen, kunnen de versnaperingen variëren van popcorn tot kaviaar.

Related posts