Willem II grijpt naast transfervrije ex-Ajacied Tomás Galásek

Tomás Galásek heeft een aanbieding van Willem II naast zich neergelegd. De Tilburgse eredivisionist sprak afgelopen week met de clubloze middenvelder, maar slaagde er niet in om de Tsjech te overtuigen voor een hernieuwde samenwerking. “We kregen een tip van zijn zaakwaarnemer Arnold Oosterveer dat Tomás eventueel geïnteresseerd zou zijn”, vertelt Andries Jonker, trainer en technisch directeur, op de website van Voetbal International. “Ik ben op bezoek geweest in Nürnberg. Het was een goed gesprek, maar Tomás heeft voor zijn gezin gekozen en komt niet naar Willem II.”

Galásek (35) speelde al eerder van 1996 tot 2000 in Tilburg. Daarna vertrok hij naar Ajax waar hij zes seizoenen speelde. Sinds de zomer van 2006 komt hij uit voor 1. FC Nürnberg. Zijn contract met de uit de Bundesliga gedegradeerde club liep onlangs af.

Related posts