‘Ajax en Huntelaar zijn opnieuw met elkaar in gesprek over contractverlenging’

Het heeft er alle schijn van dat Klaas-Jan Huntelaar komend seizoen toch nog gewoon in het shirt van Ajax zal spelen. Er heeft zich nog geen club voor Huntelaar officieel gemeld en de speler zelf zegt zich ook nog wel op te kunnen laden voor een nieuw eredivisie-jaar. “Ik zit bij Ajax en daar richt ik me op. Thats it! Ajax is een prachtige club die de weg terug omhoog wil inslaan. Niemand wil hetzelfde meemaken als vorig seizoen”, vertelt Huntelaar in Sportweek. Nu richt iedereen zich naar boven. En daar willen ze mij graag in betrekken. Ik ben al benoemd tot aanvoerder, best leuk.”

Ajax en Huntelaar zijn, volgens de website Soccer4u.nl zelfs weer in gesprek over een contractverlenging. Eerder zaten de gesprekken muurvast, maar een inspanning van manager technische zaken Danny Blind heeft club en speler weer om de tafel gekregen.

“We hebben een paar keer met elkaar om de tafel gezeten”, aldus Huntelaar. “We zijn wel iets nader tot elkaar gekomen, maar zijn er nog niet uit. Ik heb nog een contract tot 2010, ik wil het alleen verlengen onder de voorwaarden die ik wil.” Huntelaar zou graag een gelimiteerde transfersom in zijn nieuwe contract zien. Hij wil daar verder niet over uitweiden. “Dat is iets tussen Ajax en mij.”

Related posts