‘Henry en Santa Cruz boven Huntelaar op lijstje Man United nu Berbatov niet haalbaar is’

De transfercoup van het jaar dient zich aan, volgens The Daily Star. Manchester United-manager Alex Ferguson bereidt een bod van vijftien miljoen pond, negentien miljoen euro, voor op Thierry Henry. Gedwongen door het halsstarrige Tottenham Hotspur, dat weigert te onderhandelen over Dimitar Berbatov, heeft Ferguson zijn lijst alternatieve transferdoelwitten voor de dag gehaald.

Bovenaan de schaduwlijst zou Thierry Henry staan. Hoewel FC Barcelona-coach Josep Guardiola benadrukt dat hij de dertigjarige Fransman wil behouden, staat de clubleiding open voor onderhandelingen, zeker nu Samuel Eto’o lijkt te blijven. Henry was tussen 1999 en 2007 de grote man bij Arsenal en werd anderhalve week geleden nog uitgeroepen tot ‘Greatest Gunner’ aller tijden, voor Dennis Bergkamp en Tony Adams.

Manchester United-manager Ferguson zoekt een aanvaller ‘die er onmiddellijk staat.’ Om die reden is Ajacied Klaas-Jan Huntelaar pas ‘schaduwoptie C.’ Indien Henry zich houdt aan zijn woord om zich te bewijzen in Catalonië, verlegt de Champions League-winnaar de interesse naar Roque Santa Cruz van Blackburn Rovers.

Bron: Sportweek

Related posts