‘Zaakwaarnemer biedt Mitea aan bij Standaard Luik’

Nicolae Mitea is door zijn zaakwaarnemer; Ioan Becali, aangeboden bij Standaard Luik. Dat meldt althans de website Voetbal België. Becali heeft Mitea aangeboden, omdat de 23-jarige Roemeense linksbuiten geen toekomst meer heeft in Amsterdam. Onlangs toonde Dinamo Boekarest belangstelling voor Mitea, maar de kleine Roemeen wil liever in West-Europa blijven.

Mitea kwam in 2003 naar Amsterdam waar hij debuteerde tegen RKC Waalwijk. Zijn eerste doelpunt maakte de kleine linksbuiten tegen FC Groningen. De Roemeen kwam in de eerste twee seizoenen nog wel tot speelminuten, maar in de afgelopen seizoenen kwam hij door blessureleed tot veel minder wedstrijden. Mitea kwam al acht keer uit voor het Roemeens nationaal team en scoorde in die acht wedstrijden twee keer.

Related posts