Geruchten: ‘Marquez of Grygera als alternatief voor Wielaert’

Nu de komst van Oleguer geregeld is, moet Robbie Wielaert de tweede verdediger worden die Ajax haalt om de opengevallen ruimte in de Ajax-defensie op te vullen na het stoppen van Stam en het vertrek van Heitinga. Ondanks dat Wielaert een overgang naar Ajax wel ziet zitten, wil Twente de routinier absoluut niet kwijt. Er zal dus nog wel wat gestoei voor nodig zijn willen beide clubs er uit komen. Inmiddels worden als alternatief diverse namen genoemd; Ex-Ajacied Mokoena en Ryan Donk worden onder andere genoemd.

De laatste namen die rondgaan zijn ‘grote namen’. Danny Blind zei eerder dat Ajax uit de buitenlandse competities twee verdedigers zou halen. Na Oleguer zou ook diens ploeggenoot bij Barcelona; Rafael Marquez, in beeld zijn. Marquez komt ook weinig aan spelen toe in de hoofdmacht van Barcelona. Ook voormalig Ajacied Zdenek Grygera is bankzitter. Hetgeen ervoor zorgt dat ook zijn naam weer in verband wordt gebracht met Ajax.

Related posts