Afscheidswedstrijd Jaap Stam: Sterrenteam bekend en kaarten op marktplaats voor dubbele prijs

Morgen neemt de voetballerij afscheid van Jaap Stam. In het spiksplinternieuwe stadion van FC Zwolle zal er een wedstrijd worden gespeeld tussen Ajax en een een all-star team spelen, waarin oude ploeggenoten van Jaap Stam te bewonderen zullen zijn.

Dennis Bergkamp, Marc Overmars, Aron Winter, Patrick Kluivert, Henk Timmer, Arthur Numan, Frank en Ronald de Boer, Michael Reiziger, Wim Jonk, Bert Konterman, Philip Cocu, Arno Arts, Clarence Seedorf, Jordi Cruyff en Edgar Davids zijn de Nederlandse spelers die hun opwachting gaan maken. Wat betreft de buitenlandse inbreng hebben in principe toegezegd: Paolo Maldini, Gennaro Gattuso, Filippo Inzaghi, Alessandro Nesta en Romario. Het sterrenteam staat onder leiding van Guus Hiddink.

SBS6 zal de wedstrijd uitzenden. Vanaf 20.00 uur is te zien hoe Harry Vermegen, op zijn eigen ludieke wijze, Jaap Stam meeneemt in een tijdreis langs zijn voetbalcarrière en vertellen de gastspelers ieder een anekdote over Jaap. De uitzending staat geheel in het teken van ‘De Rots uit Kampen’ en wordt gepresenteerd door Hans Kraaij jr. Het verslag van de wedstrijd wordt verzorgd door Leo Oldenburger.

Dubbele van de prijs
Op Marktplaats.nl wordt voor kaarten voor de afscheidswedstrijd van Jaap Stam, zaterdag in het nieuwe Oosterenkstadion, meer dan het dubbele van de normale prijs geboden, zo meldt De Stentor. De prijzen voor twee kaartjes op de oosttribune zijn opgelopen tot 130 euro, iets meer dan een verdubbeling van de normale prijs van dertig euro per kaartje. Voor een kaartje op de korte zijde van de noordtribune wordt inmiddels 51 euro geboden.

Er is geen sprake van een welig tierende handel: het aanbod is beperkt tot niet meer dan enkele toegangsbewijzen. Andere veilingsites of online- ticketbureaus hebben helemaal geen wedstrijdkaarten in de aanbieding. Het afscheidsduel tussen een door Jaap Stam geselecteerd elftal en oud-Ajax is al wekenlang uitverkocht.

Related posts