Voorbeschouwing: Wellicht eerste speelminuten Sulejmani tegen Excelsior ’31?

Vanavond (donderdag) speelt Ajax alweer de derde oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. In Rijssen is Excelsior ’31 de tegenstander. De wedstrijd begint om 19.30 uur in Rijssen. Wellicht kan Sulejmani zijn debuut maken voor het eerste. De jonge Serviër zegt vandaag in De Telegraaf klaar te zijn voor zijn debuut. Of Van Basten er echter ook zo over denkt is de vraag.

Het is overigens niet de eerste keer dat Ajax oefent tegen de hoofdklasser. In de voorbereiding op het seizoen 2004-2005 versloeg Ajax de club uit Rijssen met 9-1. De Griek Anastasiou nam in dat duel maar lefst vier treffers voor zijn rekening. De overige Ajax-doelpunten werden gemaakt door Tom de Mul, Nigel de Jong, Maxwell, Mitea en Wesley Sonck. Lees HIER het verslag van dat duel.

Related posts