Van Geel: ‘Sulejmani halen voor half miljoen was een te groot risico’

Martin van Geel heeft tegenover Voetbal International uitleg gegeven waarom hij Miralem Sulejmani twee jaar geleden voor ongeveer een half miljoen euro niet heeft gecontracteerd. Van Geel, sinds kort in dienst bij Roda JC, geeft toe Sulejmani, die nu 16 miljoen euro heeft gekost, wel afgewezen te hebben twee jaar geleden maar hij geeft daar twee verklaringen voor: (1) hij heeft Sulejmani alleen op een video van 20 minuten gezien en (2) Partizan wilde vanwege problemen met de vergoedingssom destijds naar de FIFA stappen.

‘Sulejmani was jeugdspeler bij Partizan. Zijn vader kwam toen bij mij met een andere zaakwaarnemer. Ze hadden een bandje van slechte kwaliteit dat 20 minuten duurde laten zien waarop hij ook speelde op een slecht veld. Dat was dus samen met de FIFA-problemen een te groot risico’.

Related posts