Engelaar: ‘Schalke groter dan Ajax’

Orlando Engelaar verkaste deze zomer van FC Twente naar Schalke 04. De middenvelder van Schalke 04 weet zeker dat hij de juiste keuze heeft gemaakt door een aanbod van Ajax naast zich neer te leggen. In een interview met het Duitse Bild liet Orlando Engelaar weten waarom hij naar Schalke 04 is gegaan. Hij is van mening dat Schalke 04 een grotere club is dan Ajax. “Ik ben niet alleen vanwege Fred Rutten naar de Bundesliga gekomen, het is een sterke competitie en Schalke is een grote club, groter nog dan Ajax,” aldus de 28-jarige middenvelder.

Volgens Engelaar moet Schalke 04 in staat zijn landskampioen te worden. “Waarom niet? Het team heeft er de kwaliteiten voor. Bovendien ben ik al 28, dus wordt het voor mij zelf ook de hoogste tijd!” meent Engelaar.

Related posts