Wielaert ziet overgang naar Ajax wel zitten; Blind wil niet ingaan op bericht

Rob Wielaert ziet een transfer naar Ajax wel zitten. Dat zegt althans zijn zaakwaarnemer Kees Ploegsma woensdag tegenover VI. Marco van Basten en Danny Blind willen nog een extra verdediger aan de selectie toevoegen en, nu Henrique wordt gehuurd door Bayer Leverkusen, is Wielaert van FC Twente in beeld gekomen.

Manager technische zaken Blind wil niet ingaan op de naam van Wielaert, de verdediger zelf verwijst door naar zijn zaakwaarnemer. ‘Ajax heeft inderdaad gebeld om te vragen of Robbie een transfer zou zien zitten,’ bevestigt Ploegsma. ‘Hij is geïnteresseerd, maar eerst moeten de clubs met elkaar om de tafel.’

Zie ook eerdere bericht:
23-07-2008: ‘Ajax wil verdediger Rob Wielaert overnemen van FC Twente’

Related posts