Jong Ajax speelt gelijk tegen Haarlem (1-1); Ngobeni mocht toch niet mee naar De Lutte

Jong Ajax heeft haar tweede oefenduel tegen eerste devisionist HFC Haarlem gelijkspel: 1-1. Stanton Lewis scoorde voor Jong Ajax. Kousemaker zette Haarlem in de eerste helft op een 1-0 voorsprong, maar nog voor rust trok Stanton Lewis de stand gelijk. In de tweede helft werd er niet gescoord.

Bij Jong Ajax stond de Zuid-Afrikaan Clifford Ngobeni weer in het veld. Hij vertelde highlow.nl zaterdag nog dat hij met het eerste mee zou gaan naar het trainingskamp in De Lutte, maar hij werd uiteindelijk niet opgeroepen.

Opstelling: Ouwerkerk; Will, Alderweireld, Blind, Supusepa; Ngobeni, Lewis, Krohn-Dehli; Hasselbaink, Jongebloet en Lazic. Invallers: Schell, Sousa Campos, Goossens, Bodul en Manucharyan.

Bron: Highlow.nl