Blind: ‘Ajax wil Manucharyan nog wel behouden; nog geen interesse voor Luque en Mitea’

Vooralsnog slaagt Ajax er niet in om Albert Luque en Nicolae Mitea van de hand te doen. Volgens Ajax is er geen concrete belangstelling voor het tweetal. Mitea heeft in een persoonlijk gesprek met Blind benadrukt weg te willen. Blind daarover in De Telegraaf: “Hij ziet geen perspectief bij Ajax. En dat kan ik me wel voorstellen. Hij mag transfervrij weg. Maar ondanks het feit dat we hem alle medewerking verlenen, is er nog geen concrete belangstelling. Hetzelfde geldt voor Albert Luque.”

In tegenstelling tot Mitea en Luque is er voor Edgar Manucharyan wel interesse. “Maar die mag net als Mitchell Donald en Vurnon Anita eventueel verhuurd worden, omdat we daar toekomst in zien. Edgar staat nog drie jaar onder contract, dus zijn er twee opties: een jaar verhuren of voor een heel goede prijs verkopen. Het is nu wachten tot de belangstelling concreet wordt,” aldus Blind in De Telegraaf.

Related posts