‘Schilder niet bovenaan wensenlijst Sparta’

De toekomst van Robbert Schilder is nog altijd ongewis. De middenvelder, die bij Ajax mag vertrekken, is al rond met NAC, maar de clubs bereiken maar geen overeenstemming over de transfersom. Schilder is ook bij Sparta in beeld, maar staat niet bovenaan de wensenlijst van de trainer. “Schilder is een zelfde type speler als Kevin Strootman”, laat Foeke Booy in het Algemeen Dagblad weten. “Hij is nu uiteraard verder dan Kevin, maar op termijn moet Kevin minimaal hetzelfde niveau kunnen halen. Ik zoek meer iemand met diepgang. Dus een ander type, zoals we met Yuri Rose en Rydell Poepon twee compleet verschillende centrumspitsen tot onze beschikking hebben.’’

Zie ook eerdere berichten:
17-07-2008: ‘Schilder mag door Olympische Spelen pas na de voorbereiding weg’
14-07-2008: NAC Breda geeft hoop op Schilder nog niet op
12-07-2008: Schilder naast NAC Breda nu ook in belangstelling Sparta
04-07-2008: Ajax en NAC kunnen het maar niet eens worden over transfer Schilder
25-06-2008: Verschil van een ton tussen vraag Ajax en aanbod NAC transfersom Schilder
24-06-2008: NAC wacht nog op groen licht Ajax over Schilder
13-06-2008: Schilder persoonlijk al akkoord met NAC Breda
13-06-2008: ‘Akkoord NAC en Ajax over Schilder nabij’

Related posts