‘Benoeming Keje Molenaar op handen. Eerste gesprekken al plaats gevonden’

Verscheidene sleutelfiguren binnen Ajax melden dat Keje Molenaar heel binnenkort benoemd wordt als algemeen directeur, zo meldt althans Peter van de Rijt in in zijn column op Highlow.nl. ‘Inmiddels vernam ik van verschillende mensen binnen Ajax, dat de eerste oriënterende gesprekken tussen bestuur en Molenaar hebben plaatsgevonden. De geslaagde vennoot van Abma Schreurs Advocaten en Notarissen is een gerespecteerd advocaat. Als voormalig speler, ware voetbalkenner en echte Ajacied kan hij volledig uitvoering geven aan het laatste belangrijke punt uit het rapport Coronel dat nog openstond: de algemene directeur met voetbalachtergrond’ aldus Van de Rijt.

Lees de hele column op Highlow.nl

Zie ook de eerdere berichten:
03-03-2008: Cruijff wil Molenaar als algemeen directeur maar wil Molenaar zelf wel’
22-10-2007: Molenaar ambieert geen topfunctie bij Ajax en pleit voor komst Van Basten
12-10-2007: ‘Molenaar belangrijkste gegadigde om Jaakke op te volgen’

Related posts