Ajax met Aissati maar zonder geblesseerde Luque op trainingskamp

Ajax is vandaag (maandag) zonder Albert Luque aangekomen in De Lutte, voor het jaarlijks op dezelfde plek terugkerende oefenprogramma. De Spanjaard reisde door een opgelopen heupblessure in het oefenduel tegen Noordwijk niet mee met de selectie. De nieuwste aanwinst Ismail Aissati reisde wel mee. Naast de jonge middenvelder was er nog een nieuw gezicht in de selectie te bekennen. Jong Ajax-keeper Sergio Padt is door hoofdtrainer Marco van Basten meegenomen als derde doelman.

Ook Klaas-Jan Huntelaar en Maarten Stekelenburg hebben zich bij de selectie gevoegd. Het duo had vanwege deelname aan het EK een week langer vakantie. “Ik heb zin om te beginnen”, zegt Huntelaar op de clubsite. De aanvalsleider is tot zijn groot genoegen dit seizoen aanvoerder. “Dat is mooi, echt een hele eer.”

Jan Vertonghen, Thomas Vermaelen, Kenneth Vermeer en Urby Emanuelson schitterden door afwezigheid. Het viertal bereidt zich momenteel voor op de naderende Olympische Spelen in Peking en is de komende weken niet aanwezig.

Related posts