Aissati kijkt uit naar aanvallend Ajax

Ismail Aissati is sinds maandagochtend echt Ajacied. De aanvallende middenvelder, die met rugnummer 11 gaat spelen, heeft zin om aan de slag te gaan. ,,Ik wil er een mooi seizoen van gaan maken”, zo verteld hij op Ajax.nl

De komende vier jaar is Aissati te bewonderen in het Ajax-tenue. ,,Dat voelt heel goed”, zegt de voetballer uit Utrecht. ,,Ik wilde weg bij PSV en als dan een grote club als Ajax zich meldt, is dat een groot compliment. Ik wil er echt een mooi seizoen van maken.” Aissati gaat er vanuit dat hij bij Ajax zijn offensieve ei kwijt kan. ,,Ik verwacht aanvallend voetbal”, zegt hij over zijn nieuwe club. ,,Eigenlijk zoals Ajax altijd speelt.”


Aissati toont trots tenmidde van Marco van Basten en Danny Blind zijn nieuwe shirt

Aissati hoopt veel te leren bij zijn nieuwe club. Van zijn nieuwe trainer Marco van Basten, maar ook van bijvoorbeeld stagiair Dennis Bergkamp. ,,Bergkamp is net als ik aanvallende middenvelder. Ik weet zeker dat ik veel van hem kan opsteken.”

Volgens Blind is het logisch dat Ajax Aissati voor vier jaar heeft vastgelegd. ,,Ismail is jong en getalenteerd”, aldus de manager technische zaken. ,,Zo iemand wil je lang aan je binden.” Blind ziet de nieuwe nummer elf als een echte aanwinst. ,,Het is een type speler dat extra creativiteit kan toevoegen aan het middenveld.”

Aissati reist maandagmiddag met de selectie mee naar De Lutte. Om 18.00 uur begint hij aan zijn eerste groepstraining.

Bron: Ajax.nl

Related posts