‘Oleguer moet 3 tot 5 miljoen kosten’

Ajax is in onderhandeling met Barcelona over verdediger Oleguer. Volgens de Spaanse krant El Mundo Deportivo moet Ajax drie miljoen euro betalen voor Oleguer. Indien bepaalde sportieve doelstellingen gehaald worden zou daar nog eens maximaal twee miljoen euro bijkomen.

Tegenover De Telegraaf wilde Danny Blind er nog niet teveel over kwijt: “Kijkend naar de mogelijkheid om Henrique een jaar van Barcelona te huren, is ook de optie Oleguer besproken. We zijn klaar op de transfermarkt als we minimaal één en misschien wel twee centrale verdedigers hebben aangetrokken”, aldus Blind.

Zie ook eerdere berichten:
20-07-2008: Blind: ‘Oleguer ziet Ajax zitten en wellicht nog een verdediger er bij’
19-07-2008: ‘Blind en Van der Aat in Barcelona om transfer Oleguer af te ronden’
18-07-2008: Europesoccer meldt opnieuw: ‘Ajax lijft ook Oleguer in’
06-07-2008: ‘Ajax ook rond met Oleguer: Hij wordt snel gepresenteerd’
04-07-2008: ‘Ajax onderhandelt met Barcelona over huren spelers’: Oleguer en/of Henrique?
10-04-2008: Geruchten over belangstelling voor Oleguer van Barcelona en Barazite van Arsenal

Related posts