Voorbeschouwing Noordwijk – Ajax: Van Basten zal zoveel mogelijk spelers inzetten

Ajax speelt vanmiddag om 15.00 uur zijn eerste vriendschappelijke wedstrijd onder leiding van Marco van Basten. Tegenstander is VV Noordwijk. Het duel wordt gespeeld ter ere van het 75-jarig jubileum van de amateurclub. Van Basten heeft herinneringen aan de club, omdat hij daar in 1990 kortstondig meetrainde.

Volgens Van Basten moet er nog geen conclusie worden getrokken uit de opstelling. “Het elftal zal zich de komende periode heel geleidelijk gaan vormen. In deze periode is het belangrijkst dat de conditie wordt opgebouwd en dat iedereen sterker wordt. Het zijn echte werkweken. Iedereen heeft hard getraind en we zullen daarom ook alle spelers proberen in te zetten, ook de spelers die naar de Olympische Spelen gaan.”

Of ook Gabri zal spelen valt nog te bezien. De Spanjaard verliet gisteren, zij het licht, geblesseerd de training. Er zijn overigens nog voldoende kaarten te koop voor het duel. Kaartverkoop start vanmiddag aan de kassa’s om 13.00 uur. Ook enkele leden van de redactie van AjaxF-side zullen aanwezig zijn om een (foto)verslag te maken.

Related posts