Ajax in eerste oefenduel moeizaam langs Noordwijk: 2-5

Ajax heeft zaterdagmiddag de eerste oefenwedstrijd van het seizoen winnend afgesloten. Tegen Hoofdklasser Noordwijk werd het 2-5 voor Ajax. Bij rust was het nog 2-2. Marco van Basten speelde beide helften met een compleet ander elftal om zoveel mogelijk spelers aan het werk te zien. Alleen doelman Gentenaar keepte beide helften vanwege de afwezigheid van Stekelenburg en Vermeer. Cvitanich maakte zijn debuut in het shirt van Ajax. De Ajax-doelpunten werden gemaakt door Sarpong, Leonardo, Luque, Van der Heijden en Suarez.

KLIK HIER VOOR HET FOTOVERSLAG VAN DIT DUEL

Kenneth Vermeer, Bruno Silva, Rasmus Lindgren, Gabri en Miralem Sulejmani waren niet fit genoeg om mee te doen tegen Noordwijk. Klaas Jan Huntelaar en Maarten Stekelenburg voegen zich maandag pas bij de selectie.

Opstelling Ajax eerste helft:
Gentenaar; Colin, Van der Wiel, Vertonghen, Emanuelson; Kennedy, Perez, Sarpong, Schilder; Rommedahl, Leonardo.

Opstelling Ajax tweede helft:
Gentenaar; Ogararu, Vermaelen, Van der Heijden, Slijngard; Delorge, De Jong, Anita; Suarez, Cvitanich, Luque.

Reserves: Martina, Donald, Ouwerkerk.

FOTOVERSLAG VOLGT ZSM

Noordwijk-Ajax 2-5 (2-2)
14. Sarpong 0-1
15. Ketting 1-1
19. Leonardo 1-2
40. Ketting 2-2
?? Luque 2-3
89. Van der Heijden 2-4
90. Suarez 2-5

Related posts