‘Groot aantal spelers waaronder Cvitanich betrokken bij paspoortenonderzoek’

Dario Cvitanich, de nieuwe aanwinst van Ajax, zou volgens het Spaanse El Mundo Deportivo problemen met zijn paspoort hebben. Volgens de Spaanse krant is de Argentijnse justitie sinds juni een grootschalig onderzoek gestart naar valse paspoorten. Al hoewel de resultaten nog niet naar buiten zijn gebracht worden naast Cvitanich ook twee andere spelers; Milito en Maxi Lopéz genoemd. Beiden zouden in het bezit zijn van een vals Italiaans paspoort.

Tot nu toe zouden er al 40 aanhoudingen verricht zijn. Ook de River Plate-talenten Diego Buonanotte en Augusto Fernandez worden volgens El Mundo verdacht. Eerder is er al iemand tot een vrijheidsstraf veroordeeld wegens het vervalsen van een paspoort voor Verón. De onderzoeksrechter is ook bezig met de handel en wandel van de zaakwaarnemers Fernando Hidalgo, Gustavo Mascardi, Eduardo Gamarnik en Jorge Cyterzspiler.

Related posts