‘Schilder mag door Olympische Spelen pas na de voorbereiding weg’

Robbert Schilder dient nog even bij Ajax te blijven. De 22-jarige middenvelder staat in de zeer nadrukkelijke belangstelling van NAC Breda, maar de hoge vraagprijs van de Amsterdammers en de aanstaande Olympische Spelen vormen een obstakel. De clubleiding van Ajax verlangt vijf ton voor de speler, die het afgelopen seizoen op huurbasis actief was bij Heracles Almelo. Te veel vindt men in Breda, en het wachten is dan ook tot beide clubs dichter bij elkaar komen.

Ook het vertrek van Urby Emanuelson en Jan Vertonghen, die aanstaande zondag de voorbereiding zullen starten op de Olympische Spelen in Peking, komt Schilder slecht uit. Ajax-coach Marco van Basten is niet van zins nog een speler te verliezen die op de linker flank uit de voeten kan. Hij wil in de voorbereiding niet te veel schuiven in zijn basisopstelling, en zal bij afwezigheid van de twee Olympiërs gebruik gaan maken van Schilder.

Zie ook eerdere berichten:
14-07-2008: NAC Breda geeft hoop op Schilder nog niet op
12-07-2008: Schilder naast NAC Breda nu ook in belangstelling Sparta
04-07-2008: Ajax en NAC kunnen het maar niet eens worden over transfer Schilder
25-06-2008: Verschil van een ton tussen vraag Ajax en aanbod NAC transfersom Schilder
24-06-2008: NAC wacht nog op groen licht Ajax over Schilder
13-06-2008: Schilder persoonlijk al akkoord met NAC Breda
13-06-2008: ‘Akkoord NAC en Ajax over Schilder nabij’

Related posts