Ajax onderzoekt mogelijkheden om Vermaelen thuis te houden van Olympische Spelen

Ajax onderzoekt de regels omtrent het afstaan van voetballers voor de Olympische Spelen, zo meldt het Algemeen Dagblad. De Amsterdammers willen de blessuregevoelige Thomas Vermaelen het liefst thuis houden. De club sprak deze week met Vermaelen, maar vooralsnog zijn de Amsterdammers niet direct van plan een Olympische droom te dwarsbomen.

Ook de kersverse aankoop Miralem Sulejmani is momenteel geblesseerd, maar de kans is groot dat de Servier toch geselecteerd wordt. Ajax wil ook hem graag in Amsterdam houden.

Ajax volgt wat dat betreft de zaak Kompany wel met interesse. HSV weigert de Belg af te staan voor de Olympische Spelen. Spelers tot 23 jaar moeten echter worden vrijgegeven voor een groot evenement. HSV heeft inmiddels een advocaat ingehuurd om te onderzoeken of dat daadwerkelijk klopt. De Hamburgse club denkt namelijk dat de reglementen niet waterdicht zijn, omdat het toernooi niet op de officiele FIFA-kalender staat.

Related posts