Luque, Krohn-Dehli, Manucharyan, Schilder, Mitea en Leonardo mogen vertrekken; Donald en Anita mogen verhuurd

Voor Albert Luque, Michael Krohn-Dehli, Edgar Manucharyan, Robbert Schilder, Nicolae Mitea en Leonardo lijkt hun tijd bij Ajax er op te zitten. De zes spelers hebben te horen gekregen dat zij niet voorkomen in de plannen van Marco van Basten en mogen vertrekken. Mitchell Donald en Vurnon Anita kunnen worden verhuurd.

Het naderende afscheid van het zestal komt niet als een verrassing. De zes spelers werden allen al gelinkt aan andere clubs en nu hebben zij definitief te horen gekregen dat er voor hen geen toekomst meer is in Amsterdam. “Deze spelers weten nu waar ze aan toe zijn”, bevestigde technisch manager Danny Blind in het Algemeen Dagblad.

Donald en Anita mogen bij een andere club aan het grote werk ruiken. De talenten Siem de Jong, Gregory van der Wiel en Jan-Arie van der Heijden zullen wel gewoon bij de selectie blijven. De drie jongelingen uit de eigen opleiding stonden in de belangstelling van diverse clubs, maar Van Basten wil het trio bij Ajax houden.

Related posts