Drie spelers mogen niet weg en niet verhuurd worden

Marco van Basten wil Jan-Arie van der Heijden, Siem de Jong en Gregory van der Wiel bij de selectie houden. Voor de drie talenten zijn diverse huuraanbiedingen gedaan, maar hier gaat Ajax niet op in. Van der Heijden, De Jong en Van der Wiel komen alle drie voort uit de jeugdopleiding van Ajax. Met name Siem de Jong vestigde afgelopen seizoen de aandacht op zich. Ook Van der Wiel bewees zich al, maar een knieblessure gooide snel roet in het eten. Van der Heijden tenslote was met name bij zijn debuut tegen Roda JC (4-2) succesvol. Hij leverde de assist voor het laatste doelpunt aan Ajax-zijde.

Ajax wil de drie spelers de kans geven zich in het basiselftal te werken en daarom zal het trio in principe het hele seizoen deel uitmaken van de Ajax-selectie, zo meldt Sportweek.

Related posts