Tayeb alweer weg bij Den Bosch en nu op proef bij FC Omniworld

In zijn zoektocht naar een nieuwe werkgever wil het nog niet erg vlotten voor Chakib Tayeb. De aanvaller, die mag vertrekken bij Jong Ajax werkte achtereenvolgens tevergeefs stages af bij FC Twente en Vitesse. Afgelopen dagen mocht hij zijn kunsten vertonen bij FC Den Bosch maar ook daar kon hij niet imponeren. Vervolgens streek hij enkele dagen geleden neer bij FC Omniworld.

Bij Omniworld maakte hij gisteravond wel indruk: De aanvaller nam twee van de Almeerse doelpunten tegen Zwart Wit ’63 (8-1) voor zijn rekening. Het is voor hem te hopen dat hij de technische staf in Almere voldoende kan overtuigen.

Zie ook eerdere berichten:
12-07-2008:Tayeb na FC Twente en Vitesse nu op proef bij FC Den Bosch
15-05-2008:Tayeb na FC Twente nu op proef bij Vitesse
09-04-2008:Linksbuiten Jong Ajax Chakib Tayeb op proef bij FC Twente

Related posts