NAC Breda geeft hoop op Schilder nog niet op

De onderhandelingen tussen NAC Breda en Ajax over Robbert Schilder zijn in een impasse beland. De Brabanders hebben de middenvelder echter nog niet afgeschreven, openbaarde trainer Robert Maaskant aan BN/De Stem.

‘Wij willen Schilder nog steeds graag hebben’, liet de oefenmeester weten. ‘Maar niet voor het bedrag dat Ajax vraagt. Het aantal alternatieven zal de komende weken alleen maar toenemen. NAC zal niets overhaasten, we kunnen ons geld maar één keer uitgeven.’

NAC is niet de enige club die naar de diensten van de middenvelder hengelt. Ook Sparta heeft zich bij Ajax gemeld voor Schilder (zie eerdere bericht). De voetballer die de afgelopen twee seizoenen aan Heracles Almelo werd verhuurd, moet op Het Kasteel de opvolger worden van ex-Ajacied Nourdin Boukhari die vertrekt naar Al-Ittihad uit Saudi-Arabië.

Zie ook eerdere berichten:
12-07-2008: Schilder naast NAC Breda nu ook in belangstelling Sparta
04-07-2008: Ajax en NAC kunnen het maar niet eens worden over transfer Schilder
25-06-2008: Verschil van een ton tussen vraag Ajax en aanbod NAC transfersom Schilder
24-06-2008: NAC wacht nog op groen licht Ajax over Schilder
13-06-2008: Schilder persoonlijk al akkoord met NAC Breda
13-06-2008: ‘Akkoord NAC en Ajax over Schilder nabij’

Related posts