HUNTELAAR BLIJFT BIJ AJAX!!!….Als Ajax woord houdt tenminste…

Zojuist is de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen, gevolg hiervan is dat de sleutelspelers (key players zoals Ajax ze noemt) niet meer mogen vertrekken. Als Ajax zichzelf dus serieus neemt dan is het zeer onwaarschijnlijk dat Klaas-Jan Huntelaar nog zou vertrekken bij Ajax. Ajax heeft begin dit jaar bij monde van Martin van Geel alle spelers gemeld dat wanneer de voorbereiding is gestart er geen “key” spelers meer mogen vertrekken.

Ook Huntelaar is op de hoogte van deze regel, Als Ajax Huntelaar alsnog laat vertrekken, dan slaat het wederom een enorme flater en begint het seizoen weer onrustig. Laat Ajax een voorbeeld nemen aan HSV wat vorig jaar de poot stijf hield bij de mogelijke transfer van v/d Vaart naar Valencia.

Huntelaar is heel belangrijk voor de doelpunten, maar belangrijker is misschien nog wel dat komend seizoen het aantal tegendoelpunten behoorlijk omlaag gaat, want als Huntelaar een keer een wedstrijd niet scoort, en je in die wedstrijd geen tegen doelpunt krijgt dan speel je minimaal gelijk, maar de kans is groter dan een ander dan een doelpunt maakt en dus toch dan de punten in de tas meeneemt.

Ajax hou je aan je woord en laat geen enkele speler meer vertrekken en zorg dat de verdediging er staat!!!

Related posts