Mario Been spreekt komst Manucharyan tegen

Mario Been spreekt alle geluiden tegen over een overgang van Edgar Manucharyan van Ajax naar NEC. De jonge Armeen zou vrijwel zeker aan de Nijmegenaren worden verhuurd om Jeremain Lens op te volgen. Nu blijkt eerdere berichtgeving voorbarig.

”Het is absoluut niet waar Edgar Manucharyan naar NEC komt. Haal het maar gauw van de site”, antwoordde de trainer van de Nijmegenaren op de vraag van de fansite Forza NEC of de deal bijna beklonken was. Gister meldde Omroep Gelderland dat beide clubs een overeenkomst naderden.

NEC is nog altijd op zoek naar een vervanger voor Jeremain Lens. De van AZ gehuurde aanvaller liet een leemte achter in het elftal van Been, nadat hij terugkeerde naar Alkmaar. Been bekijkt de mogelijkheden om Leonardo, Andwélé Slory of Tim Vincken naar Nijmegen te halen.

Zie ook eerdere berichten:
12-07-2008: ‘Manucharyan voor een seizoen naar NEC, Leonardo twijfelt nog’
02-07-2008: Blind: ‘Diverse clubs melden zich voor spelers:NEC heeft naast Leonardo ook belangstelling voor huur Manucharyan’
30-05-2008: ‘Van Basten wil Leonardo houden en Manucharyan verhuren; Luque en Mitea mogen wel vertrekken’

Related posts