Tayeb na FC Twente en Vitesse nu op proef bij FC Den Bosch

Chakib Tayeb is op proef bij FC Den Bosch. De 21-jarige vleugelaanvaller, die tot vorig seizoen uitkwam voor de beloftes van Ajax, zal zich bij de Eerstedivisieclub, die getraind wordt door Theo Bos, moeten gaan richten op de rechtshalfpositie. Vanmiddag speelde Tayeb al mee met Den Bosch in een oefenduel tegen Nulandia. In zijn eerste optreden in Bossche dienst liet hij zien vaardig te zijn met de bal, maar kon hij in de voortzetting allerminst overtuigen. Na een uur werd hij gewisseld en het is de vraag of hij Den Bosch gaat overtuigen van zijn mogelijkheden.

Bij Ajax zien ze geen toekomst meer in de technicus, waardoor hij mag vertrekken. Tayeb liep al eerder stage bij FC Twente en Vitesse maar slaagde er bij beide clubs niet in een contract af te dwingen.

Zie ook eerdere berichten:
15-05-2008:Tayeb na FC Twente nu op proef bij Vitesse
09-04-2008:Linksbuiten Jong Ajax Chakib Tayeb op proef bij FC Twente

Related posts