Schilder naast NAC Breda nu ook in belangstelling Sparta

Robbert Schilder staat in de belangstelling van Sparta. Dat meldt het Algemeen Dagblad vandaag. De Ajacied zou de opvolger van ex-Ajacied Nourdin Boukhari moeten worden op Het Kasteel. De 22-jarige Schilder heeft zelf al een akkoord met NAC. De Amsterdammers en de club uit Breda kunnen echter niet tot overstemming komen (zie eerdere berichten hieronder).. Sparta hoopt dat Danny Blind zijn oud-collega’s een vriendendienst zal bewijzen en Schilder wel naar Rotterdam stuurt. Eerder versterkte Sparta zich ook al met Ajacied Rydell Poepon.

Zie eerdere berichten:
04-07-2008:Ajax en NAC kunnen het maar niet eens worden over transfer Schilder
25-06-2008:Verschil van een ton tussen vraag Ajax en aanbod NAC transfersom Schilder
24-06-2008:NAC wacht nog op groen licht Ajax over Schilder
13-06-2008:Schilder persoonlijk al akkoord met NAC Breda
13-06-2008:‘Akkoord NAC en Ajax over Schilder nabij’

Related posts